Ny TV over hele landet

Ny TV over hele landet

Dansk Net TV er en helt ny TV station på nettet. Flow TV lider nu under at Dansk Net TV har fundet fidusen med at binde sine seere så længe som muligt med deres nye TV kanal.

Dansk Net TV viser dig muligheden for at du kan se video når du vil. Vi ser nu at TV on demand er det nye sort . Firmaer som Dansk Net TV vil nu også i gang med film og video på deres tech platform. Dermed er endnu en kamp om vores opmærksomhed sat i gang. Kampen om seerne af film og video udkæmpes mellem de store firmaer i techbranchen som YouTube, Netflix, HBO og Amazon – og nu Facebook.

Den er del af en større kamp for vores digitale opmærksomhed i det hele taget, for jo længere tid firmaerne kan holde os i deres apps og sites, des flere penge skovles der ind på de reklamer som firmaerne verden over viser til kunderne og brugerne der i den store sammenhæng ofte handles firmaerne imellem som andet kvæg..

Man må omsider se det i øjnene at Facebook har forsøgt at “spise internettet” i årevis. De vil aldrig have dig til at forlade Facebook … nogensinde. Ved at kopiere de bedste funktioner fra andre apps, trækker de alt indhold ind i deres hvirvel (herunder nyhedsartikler og nu følelsesstyret video), leverer de på deres mission for at gøre internettet “åbent og forbundet.” Problemet er … det indebærer at sætte dybere kroge ind i det spirende globale publikum, mens der serveres flere og flere annoncer. Ja, det drejer sig om “åbne og forbundne” reklamedele, men har vi virkelig brug for flere “sociale” måder at se annoncer på?