Zenliv del 4

Zenliv del 4

Program nr. 4 af 4 Kataliya Kirkegaard interviewer Søren Hauge.
Spiutualitet, smerte og fraspaltning og om hvordan man kan finde tilbage til sig egen livsresje.

Søren Hauge: Forfatter, foredragsholder & medstifter af SoulFlow uddannelsen
Oprindeligt er Søren Hauge udannet magister i idehistorie og filosofi fra Aarhus Universitet.
I 2012 oprettede Søren Hauge uddannelsen SoulFlow i samarbejde med Kenneth Sørensen.
SoulFlow er en healingsterapeutisk metode, som også trækker på indsigter fra Incarnational Spirituality, integral psykologi og holistisk tænkning. Siden 2014 er der blevet uddannet SoulFlow Guider i Danmark og metoden anvendes i klientpraksis.

God fornøjelse.

I dette sidste program med forfatter og spirituel underviser samt stifter af Soulflow uddannelsen nemlig Søren Hauge, handler det om det at;

SPALTE sig selv fra, når bl.a. livet bliver for meget. Et liv i smerte med bl.a fraspaltning.

Programmet er knapt gået i gang og straks vi taler vi om vores samfunds politiske skarpt opdelte venstre og højrefløj, som er en god afspejling af den generelle udelukkelse og ekskludering som er meget sigende for det danske samfund.

Vi taler om den tendens vi alle har med, at fraspalte samt udelukke de dele af vores del-personligheder, vi ikke syntes er rare eller som ikke stemmer overens med den måde vi fortæller os selv, at vi skal være på. Hvilket på sigt fører til indre krig og sammenbrud og Søren spørger netop om, hvordan vi kan komme overens med denne indre fraspaltning

Klimaforandringer er også emnet og Søren kommer i den forbindelse ind på det at han deltog i en konference i Skotland hos det spirituelle samfund Findhorn Foundation tilbage i år 1986. Den blev kaldt ONE EARTH A CALL TO ACTION (Én jord – ét kald til handling red.) som handlede om at gøre spiritualitet konkret, som netop er det disse programmer også handler om.

Søren nævner netop det her med at tage ansvar for det som sker ude i verden, ved bevidst at arbejde med det indre verdensbillede, frem for at penge fingre omkring alt det ude i verden, som ikke fungerer som ønsket.

Det handler om at styrke overskuddet hos sig selv, ved bl.a at spørge sig selv ”Hvordan opfatter jeg mig selv” – hvordan er min selvopfattelse.

Bæredygtighed er naturligvis også på programmet og Søren nævner det med at vi bl.a. ved at drukne i vores eget skidt. (plastik mm). Hvilket blot er en afspejling af det indre skrammel, som vi alle trænger til at få ryddet op i .

Der er naturligvis også information om Søren Hauges egen uddannelse, som hedder SoulFlow uddannelsen,- find mere information om Sørens hjemmeside lige her http://sorenhauge.com/ mens Soulflow uddannelsen og behandlinger, kan du læse mere om lige her http://sorenhauge.com/soulflow/

Kataliya har konceptet www.Hjertekriger.dk med behandling og rådgivere til selvstændige og behandlere samt www.Hjertekrigere.dk som er single, dating og kærligheds coaching til mænd.