Se video når du vil

Se video når du vil

Se video når du vil. TV on demand er det nye sort . Facebook Watch vil nu også i gang med film og video på deres tech platform. Dermed er endnu en kamp om vores opmærksomhed sat i gang. Kampen om seerne af film og video udkæmpes mellem de store firmaer i techbranchen som YouTube, Netflix, HBO og Amazon – og nu Facebook.

Den er del af en større kamp for vores digitale opmærksomhed i det hele taget, for jo længere tid firmaerne kan holde os i deres apps og sites, des flere penge skovles der ind på de reklamer som firmaerne verden over viser til kunderne og brugerne der i den store sammenhæng ofte handles firmaerne imellem som andet kvæg..

Man må omsider se det i øjnene at Facebook har forsøgt at “spise internettet” i årevis. De vil aldrig have dig til at forlade Facebook … nogensinde. Ved at kopiere de bedste funktioner fra andre apps, trækker de alt indhold ind i deres hvirvel (herunder nyhedsartikler og nu følelsesstyret video), leverer de på deres mission for at gøre internettet “åbent og forbundet.” Problemet er … det indebærer at sætte dybere kroge ind i det spirende globale publikum, mens der serveres flere og flere annoncer. Ja, det drejer sig om “åbne og forbundne” reklamedele, men har vi virkelig brug for flere “sociale” måder at se annoncer på?