Dansk Net TV Online

Dansk Net TV Online

Dansk Net TV spiller ud med Web TV på nettet. Dansk Net TV giver nu Flow TV kamp til stregen. Flow TV lider nu under at Dansk Net TV nu har  fundet fidusen med at binde sine seere så længe som muligt med deres nye TV.

Dansk Net TV viser dig nu mere TV og video når du vil. Vi ser nu at TV on demand er det nye sort . Firmaer som Dansk Net TV og Facebook Watch vil nu også i gang med film og video på deres tech platform. Dermed er endnu en kamp om vores opmærksomhed sat i gang. Kampen om seerne af film og video udkæmpes mellem de store firmaer i techbranchen som YouTube, Netflix, HBO og Amazon – og nu Dansk Net TV .

Den er del af en større kamp for vores digitale opmærksomhed i det hele taget, for jo længere tid firmaerne kan holde os i deres apps og sites, des flere penge skovles der ind på de reklamer som firmaerne verden over viser til kunderne og brugerne der i den store sammenhæng ofte handles firmaerne imellem som andet kvæg..

Man må omsider se det i øjnene at Facebook har forsøgt at “spise internettet” i årevis. De vil aldrig have dig til at forlade Facebook … nogensinde. Ved at kopiere de bedste funktioner fra andre apps, trækker de alt indhold ind i deres hvirvel (herunder nyhedsartikler og nu følelsesstyret video), leverer de på deres mission for at gøre internettet “åbent og forbundet.” Problemet er … det indebærer at sætte dybere kroge ind i det spirende globale publikum, mens der serveres flere og flere annoncer. Ja, det drejer sig om “åbne og forbundne” reklamedele, men har vi virkelig brug for flere “sociale” måder at se annoncer på?